BOG INFO – hellebjergmann

BOG INFO

En helt fantastisk bog, der kan give så mange indsigter. Hvis du er parat til at arbejde med øvelserne. Det er en bog der skal tages i etaper, så der bliver tid til at arbejde ind i mellem.

Men en bog der kan hjælpe dig til at elske din historie, og lære dig, at du har din historie, men at du ikke er din historie. Du var aldrig blevet til det fantastiske menneske du er i dag uden din historie. Når du vælger at tage ansvar og ikke være offer, så sker der magiske ting.

Kroppens hemmelige sprog - er intet mindre end en fantastisk bog. Vi har i familien brugt den som opslagsbog i mange år. Den guider dig til årsagen, til det symptom du har. 

Det er ikke ensbetydende med, at det er let og ligetil at forstå. Men kroppen har et hemmeligt sprog og den gør alt hvad den kan for at hjælpe og guide os, når vi er på vildspor og ikke gør det bedste for os selv. Selv sygdom er et forsøg på at passe på os, selv om det kan være svært at forstå og acceptere.

​​​​Vi skaber vores egen virkelighed - uanset om vi er bevidste om det eller ej. Men hvorfor bliver vi så ofte ved med at skabe mere af det, vi ikke vil have i vores liv.

Værktøjer og fantastiske øvelser, til at vende din tankegang til noget der er fordelagtig for dig.

  • hvis man ønsker det stærkt nok kan man udrette det umulige.
  • 28 meget personlige, men afslørende spørgsmål.
  • den magiske "pengebevidsthed"
  • du kan trække på andre hjerner end din egen.
  • uheld findes ikke
  • frygt er kun en sindstilstand

For mig er Den Medicinske Seer en helt fantastisk bog at læse. Anthony William er ikke læge, men har helt særlige psykiske evner og ser ting vi andre ikke ser. Hans evner har hjulpet rigtig mange mennesker, med råd og viden i forbindelse borrelia, fibromyalgi, neurologiske lidelser, kronisk træthedssyndrom, skjoldbrudskirtelsygdom og meget mere.


Det selvheldbredende menneske er en fantastisk bog. I bogen kommer forfatteren "Susanna Ehdin" forbi rigtig mange faktorer, som har indflydelse på kroppens mulighed for at yde sit bedste.

Et helhedssyn som er så afgørende for at nå i mål. En inspirerende og let læst bog.


Den tilbageholdte viden om helbredelser. Jeg bliver nærmest nostalgisk når jeg tænker tilbage. Jeg husker det som den første bog jeg læste, der virkelig bekræftede mig i alt det jeg tror og troede på.

Medicinalindustriens magt og eneret på rigtig og forkert, med hensyn til at "bekæmpe" sygdom. Endelig en bog om hvad der også sker med kroppen, når den dæmpes at medikamenter, frem for at blive lyttet til og mødt.