Er du en god “celle” chef ? – hellebjergmann
Shares

 

Ved du, hvor fantastisk din krop er?

Ved du, at din krop kan helbrede sig selv?

Ved du, at du er chef for en kæmpe stor virksomhed?

 

Celler er som mennesker.

 

Dine celler kommunikerer med hinanden.

De lytter til og reagerer på dine tanker.

De påvirkes af det miljø du befinder dig i, og af de mennesker du omgiver dig med.

De arbejder for dig 24 timer i døgnet.

Du er deres chef og derfor er det vigtigt, at du er en god leder.

Som leder må du give dine “medarbejdere” optimale arbejdsbetingelser. Elsk, værdsæt og påskøn dem. Skab det rette miljø for dem ”positive tanker, følelser og overbevisninger”. Giv dem en god løn ”god nærende mad, søvn, frisk luft.

 

Celle udskiftning.

Alle dine celler udskiftes i forskellige intervaller, alt afhængig af om det er hudceller, slimhinder eller dine organer.

Det er jo helt fantastisk, Men husk de kan kun forny sig med den mad, og det energi flow du stiller til rådighed. Altså hvis du giver dine celler fastfood og mad med lav eller ingen næring, ja så er det den som cellen bruger til at genopbygning og resultatet bliver derefter.

Hvis cellen skal kunne kæmpe optimalt mod virus og anden sygdom, så skal den være stærk og sund og det bliver den kun af sunde byggesten fra sunde råvarer og godt vand.

 

Kan man spise sig til sundhed?

At spise sundt, er ikke nok. Hvis du spiser super sundt hver dag, men så til gengæld går rundt med stress, bekymringer, har begrænsende tanker og overbevisninger om dig selv, hænger fast i fortiden, er i et usundt parforhold eller er i et arbejde du hader, hvad tror du det gør ved cellerne? Sundhed er altså andet end blåbær og broccoli, men hvis du booster din krop med gode råvarer, så har du mere at stå imod med, end hvis menuen består af junkfood. Du står altså stærkere i det følelsesmæssige uvejr, som du må befinde dig i.

 

 

Tal med din krop hver dag.

På samme måde som chef og medarbejdere på en almindelig arbejdsplads holder møder jævnligt, for at tjekke op på hvordan det går, og for at høre om der skal ændres på noget, ligeledes er det en god ide at være i god dialog med dine celler, det heldbreder.

 

Sundhed er aldrig for sent.

Uanset hvordan du har levet, spist og drukket op til nu, så kan din krops sundhedstilstand ændres markant til det bedre. Husk på, at 98 % af dine celler fornys i løbet af 1 år.

 

 

About the Author Helle Bjergmann

Jeg gør altid mit bedste, i de ting jeg involverer mig i. Min nærmeste familie vil altid have min første prioritet. Jeg er dog meget bevidst om, at for at kunne give, er jeg nød til at fylde mig selv op med energi. Der er for mig mange måder til ny energi, bl.a alle de forskellige emner som dukker op her.

Leave a Comment: