Det er sundt – det føles rigtig ! – hellebjergmann
Shares

Du får den fedeste ide, eller ser den absolut letteste slankekur  – og det er sandt, for der er et billede af en smuk slank kvinde, der fortæller hvor let det er.

Det er super let – alt afhængig af, hvem der har lavet kuren, så skal du enten leve af suppe, kød eller grøntsager.

Men det er super let, for du skal kun lave en times aerobic nogle få dage om ugen, eller starte med at løbetræne nogle få kilometer, “hvor svært kan det være” – ja eller er det dødsdømt på forhånd.

Jeg ved ikke hvor svært det er, og jeg skal heller ikke kunne sige hvor sjovt det er, men for mig har det aldrig været en holdbar løsning. Uanset hvad jeg laver, vil jeg have en god mavefornemmelse af, at fremgangsmåden giver god mening, for ellers tror jeg ikke det er et sundt for mig.

For mig er det så stressende, hvis jeg hele tiden skal tænke på, hvornår jeg har tid til at suse afsted for at træne, fordi det er så sundt.

“Sundhed giver enormt meget mening for mig”, men sundhed er mange forskellige ting i min verden – og HUSK, at det er i min verden og ikke nødvendigvis din sandhed. Jeg har altid været meget opmærksom på at lytte til min krop og mærke efter, hvad der giver god mening for mig. Jeg har sandelig også forsøgt at tillægge min familie mine vaner, med større eller mindre succes alt afhængig af om den ramte ind i deres mavefornemmelse.

Hvis du jagter ting som ikke giver dig glæde, men jagter dem fordi de er oppe i tiden, så stop det uanset om nogen siger det er sundt, for det er ikke sikkert at det er sundt for dig.

MEN hvis din krop er smertefuld og ikke former sig som DU ønsker, så skal du gøre tingene anderledes end du har gjort indtil nu. Vi må gerne ældes, bare det er med en god livskvalitet for os. Livskvalitet er forskelligt for dig og mig og det er jo helt ok.

Tro mig din mavefornemmelse lyver aldrig for dig, følg de ideer der kommer til dig og tag ansvaret på dig, styr selv dit sundhedsliv. Du bliver jo også både bange og gal, hvis andre rykker i bilrattet, mens du kører.

Du behøver ikke gøre som alle andre. Sundhedsudgifterne er ikke ligefrem faldet i det danske samfund, så måske vi skal stille os selv spørgsmålet. Hvilke muligheder har jeg for at leve mere i balance med universet ?

Lad dig påvirke mindre af, hvad “man” plejer at gøre.

Hvad andre tænker du skal gøre.

Hvad du ser på TV – du kan bare slukke.

Når du føler smerte, tristhed, sygdom.

“Man” er sådan et ord vi bruger, når vi ikke selv helt står inde for det der bliver sagt, men gerne vil udtale os i samlet flok. Tag ansvar og sig “JEG GØR SÅDAN HER, FORDI DET FØLES RIGTIG FOR MIG” og der står ingen steder at du skal argumentere eller retfærdiggøre mere end sætningen allerede gør.

.Inspiration quote, Never stop learning because life never stop teaching word on book on green greass ,Motivational typographic

Stop aldrig med at lære for livet stopper aldrig med at undervise.

 

img_2160

 

 

 

 

 

 

About the Author Helle Bjergmann

Jeg gør altid mit bedste, i de ting jeg involverer mig i. Min nærmeste familie vil altid have min første prioritet. Jeg er dog meget bevidst om, at for at kunne give, er jeg nød til at fylde mig selv op med energi. Der er for mig mange måder til ny energi, bl.a alle de forskellige emner som dukker op her.

Leave a Comment: