Er du rig? – hellebjergmann
Shares

Er du rig ?

 

Hvordan ser dagen ud i morgen – det ved du aldrig!

Jeg kan håbe på det bedste  – men jeg skal tro på det.

Vi skal ikke leve vores liv i frygt, det gør intet godt for os. Tværtimod er det godt, hvis vi selv tager action og griber ind i vores egen situation. Der kan være lang vej til det mål jeg har sat mig, men hvis jeg sætter fra start kommer jeg tættere og tættere på målet.

Det er vidt forskellige ting der gør, at vi føler os rige. Nogle vil som det første tænke penge, men det kan lige så vel være det at eje din egen tid, altså livet og ikke blot et par timer hver dag, når dagens arbejde er afsluttet. For nogen er rigdom det at have et godt heldbred og andre en stor børneflok.

For mit vedkommende er rigdom en kombination af tid, penge, familie og helbred. Lige her kan jeg slet ikke skille tingene ad. For nogle år siden tog jeg en beslutning om, at jeg ville kunne flere ting, have flere kompetancer og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Hente min energi flere steder fra, både mit lønjob, min KST uddannelse og dertilhørende uddannelse i anatomi, fysiologi mm.

Hele tiden har jeg haft yderligere en passion, som desværre er en overset mulighed i Danmark. Jeg har sideløbende arbejdet med Network Marketing. Mødt mange helt fantastiske mennesker som er blevet en stor del af mit netwærk.

Jeg har haft adgang til de bedste produkter til den bedste pris og vigtigst af alt en forretningsmodel, som kan give den frihed som mange drømmer om.

Pointen her er, hvad kan vi gøre for at slippe os selv fri. Slippe frygten som hele tiden stormer omkring ørerne på os. Hvorfor gør den det? Fordi hele tiden bliver vi bombarderet med det der går galt, frygt og ulykke. Opsøg positive mennesker og sluk for nyhederne. 93% af vores måde at agere i verden på, er dirigeret af vores underbevidsthed. Den kommer flinkt og fortæller os, hvad der er rigtig, forkert og farligt ud fra de ting vi har hørt om, og erfaret gennem vores opvækst. Måske vi oftere skal lukke ned for den negative nyhedsstrøm og sige til underbevidstheden –

“TAK FOR INFORMATION” jeg er lige igang med noget spændende og jeg har styr på det.

Tag altid det med i livet, som føles rigtig for dig og lad resten ligge til andre.

De bedste hilsner

Helle Bjergmann

 

About the Author Helle Bjergmann

Jeg gør altid mit bedste, i de ting jeg involverer mig i. Min nærmeste familie vil altid have min første prioritet. Jeg er dog meget bevidst om, at for at kunne give, er jeg nød til at fylde mig selv op med energi. Der er for mig mange måder til ny energi, bl.a alle de forskellige emner som dukker op her.

Leave a Comment: